Het juiste adres voor interim oplossingen

Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Of misschien op zoek naar een tijdelijke vervanging? Dan bent u bij mij op het juiste adres.  Ik bied u de oplossing op interim basis. Met mijn kennis en ervaring ben ik snel inzetbaar en direct productief voor uw organisatie.

Wat kunt u van mij verwachten?

  • Resultaat. Mijn werkwijze is zeer resultaatgericht.
  • Kennis en ervaring. Door mijn ruime ervaring op het gebied van Finance & Control, ben ik in staat om niet alleen de dagelijkse gang van zaken voort te zetten, maar ook een kritische blik te werpen op zaken en deze  te optimaliseren.
  • Een frisse en nieuwe kijk op zaken . Een onbevooroordeelde blik van buitenaf leidt regelmatig tot nieuwe inzichten.
  • Brede inzetbaarheid, binnen alle financiële disciplines.
  • Overdracht van kennis. Uiteraard deel ik mijn kennis en ervaring met de organisatie, zodat kennis behouden blijft.
  • Concurrerende tarieven.

Ik ben breed inzetbaar. Van CFO, Finance Manager, Business- of Financial Controller tot accountant.

Voor elke organisatie

Mijn kennis en ervaring is inzetbaar voor elke organisatie. Klein of groot, door mijn ervaring binnen verschillende ondernemingen pas ik mijzelf snel aan. Bovendien neem ik de ervaring mee uit deze verschillende ondernemingen en industrieën, die ik wellicht kan inzetten binnen uw onderneming. Aangezien ik zelf een onderneming ben gestart, www.naturalsweet.nl,  kan ik zeer zeker ook start-up`s laten profiteren van mijn kennis.

Flexibel

Flexibiliteit is een van mijn kenmerken. Dit gaat op voor zowel arbeidstijden als afstanden. Nederland is klein, dus er is altijd wel een oplossing te vinden.